Spectral_Villiers_Row_London_01.jpg

London

Villiers Row

Spectral previewed the new Dome suspended and floor standing luminaire at the Surface Design Show and it caught the eye of entrepreneur Manoj Bharwani who liked the discreet integration of the indirect light, the integration of the power supply within the fitting body (requiring no external box to hide) and the glass panel to the underside offering a comfortable yet excellent direct light for co workers using the spaces. He wanted a “high end looking” luminaire for his new office space in north London and placed quality of the lighting as a priority. Spectral developed the spaces by defining the task areas and ensuring they were lit well. Up lighting provided lower contrast and a feeling of depth to the work areas. We also considered the vertical surfaces such as the textures of the original brickwork and ensured the overall ambience was of a comfortable yet vibrant place to work. Other fittings from the Spectral range included IRIS L to create a social hub area.

Category:
Office + conference
Building sections
Office + admin und Confererence + meeting
Object section
Office + admin

PRODUCTS USED

Diese Website verwendet Cookies – nähere Informationen dazu und zu Ihren Rechten als Benutzer finden Sie in unserer Datenschutzerklärung. Klicken Sie auf „Ich stimme zu“, um Cookies zu akzeptieren und direkt unsere Website besuchen zu können.

PRIVACY POLICY
Ich stimme zu