Spectral_Rundell_Associates_London_01.jpg

London

Rundell Associates

When West London architects, Rundell Associates moved into their new premises in Bayswater, the design represented a challenge as the space they moved into had no windows in a large volume of space. A key feature to bring in natural light was the huge lightwell formed from an array of circular glass blocks. This baths the clean white space in plenty of natural light. To supplement this a subtle lighting scheme was needed. The client opted to use an acoustic baffle system in the perimeter ceiling areas and Spectral‘s Blade product line worked perfectly in this environment. These provided more than sufficient light to compensate for night time but also provided more than adequate acoustic absorption – important in a large volume of space like this. Photos: Newbery Smith Photography

Category:
Office + conference
Building sections
Office + admin
Object section
Office + admin

PRODUCTS USED

Diese Website verwendet Cookies – nähere Informationen dazu und zu Ihren Rechten als Benutzer finden Sie in unserer Datenschutzerklärung. Klicken Sie auf „Ich stimme zu“, um Cookies zu akzeptieren und direkt unsere Website besuchen zu können.

PRIVACY POLICY
Ich stimme zu